itovimeresMi is ez  a ZYTO?   

A ZYTO bioscan  a galván bőrrekcióra ( GSR)  támaszkodik - egy olyan bevált technológiára, amely a bőr elektromos vezetőképességének ingadozásait méri.

MILYEN EGY ZYTO VIZSGÁLAT? 

A ZYTO biokommunikációs vizsgálat elvégzése egyszerű és fájdalommentes folyamat. Egyszerűen tegye a kezét a ZYTO kézibölcsőre, miközben a beolvasás történik.
A vizsgálat során finom energetikai impulzusok kerülnek a testbe. A test természetesen reagál erre a kommunikációra, és a ZYTO szoftver rögzíti az egyes válaszokat.
Bár néhány ember képes érzékelni ezt az energikus kommunikációt, a legtöbben nincsenek tisztában azzal, hogy a vizsgálat zajlik.  A beolvasás hossza akár 3 perc is lehet.

 

Érezz rá!

Foglald le a helyedet illatélményeink egyikére és hagyd magad elvarátzsolni az esszenciális olajok által! 

Vedd birtokba!

Több lehetőség is van arra, hogy hozzájuss a terápiás tisztaságú illóolajokhoz, döntsd el, melyik kényelmesebb a számodra! 

Kapcsolatfelvétel

Név: Minta Misi
Email: info@domain.hu
Telefon: +363000000
Cím: 1000 Budapest...

Megkeresés tárgya
Hírlevél

Kérem a hírleveleket, DM anyagokat!

Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót
Bejelentkezés

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.